Pagalba po auto įvykio 7/24
 Pakaitinis automobilis – išsigelbėjimas, už kurį ne visada reikia mokėti

Pakaitinis automobilis – išsigelbėjimas, už kurį ne visada reikia mokėti

Pakaitinis automobilis – transporto priemonė, kurios prireikia ne visiems, bet kai jau prireikia, tai čia ir dabar. Tuomet puolame į skelbimų portalus ar socialinius tinklus ir ieškome tų, kurie gali padėti. Ar ne geriau būtų iš anksto „apsiuostyti“ esamą rinką, kad ištikus bėdai iškart žinotumėte, kur, kada ir kodėl galime kreiptis?

Automobilio remontas

Nors ir labai mylimas, tačiau kiekvienas automobilis gali sugesti ar pakliūti į eismo įvykį. Tai nėra didelė problema tiems, kurie naudojasi nuosava transporto priemone vos kartą ar du per savaitę. Tačiau, žinia, kad kuriam laikui reikės palikti savo mylimą automobilį autoserviso darbuotojams, kai kuriems gali tapti nepakeliama.

„Jeigu jūsų automobilis yra ir jūsų kasdienis darbo įrankis ar be jo neįsivaizduojate kelionės iki darbo, tai apsvarstyti pakaitinio automobilio galimybę reikėtų kur kas iš anksto. Taip sutaupysite daug nervų ir labai tikėtina, kad ir pinigų. Atlikę „namų darbus“ iškart galėsite kreiptis į patikimus šios srities specialistus ir išvengsite nemalonių ar netikėtų situacijų.“, – pataria Kęstutis Bartkevičius, Celerauto serviso vadovas.

Kada pakaitinis automobilis nekainuoja?

„Nedaugelis žino, kad yra galimybių ne tik gauti pakaitinį automobilį, bet ir atsiimti, už pakaitinio automobilio nuomą, sumokėtus pinigus.“, – sako Kęstutis Bartkevičius primindamas, kad daug priklauso nuo draudimo bendrovės.

Celerauto vadovas sako, kad klientai labiausiai bijo, jog pakaitinis automobilis kainuos nemažai pinigų. Didžiausia bamė – kad kelionė į darbą taps brangesne nei įkainota jų darbo diena.Tačiau įvykus eismo įvykiui ir kreipiantis į Celerauto serviso darbuotojus, šie ne tik galės suremontuoti apgadintą transporto priemonę, bet ir sureguliuos žalą, o į tai įeis ir pakaitinio automobilio apmokėjimas iš draudimo bendrovės. Todėl teisingai elgiantis ir nepasimetant galima gauti visą paslaugų paketą už dyką.

O jeigu automobilio draudime nėra įvardintas pakaitinis automobilis?

„Nors ir labai retai, bet vis dar pasitaiko, kad eismo įvykyje dalyvaujantis automobilis nėra apdraustas arba dėl kažkokių kitų priežasčių neturi teisės gauti pakaitinio automobilio ir vėliau už jį atsiimti gautus pinigus. Tačiau net ir tokiu atveju negalime palikti žmogaus bėdoje.“, – pastebi Celerauto vadovas.

Tam, kad nuosavo automobilio remontas nekeltų streso ir negadintų kelionių į darbą, Celerauto suteikia galimybę išsinuomoti pakaitinį automobilį pigiau, jeigu remonto darbai vykdomi jų automobilių servise. „Taip stengiamės užtikrinti saugų ir komfortišką laiką iki nuosavo automobilio atsiėmimo.“, – teigia Kęstutis Bartkevičius, automobilių serviso Celerauto vadovas.

Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. "cookies"). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine.
Sutinku